ФИЛОСОФИЯ


Idili Lizcano

“ALQVIMIA съчетава Красота, Мъдрост, Любов и Съзнание.”Alqvimia е създадена с мисъл за създаване на 100% натурална козметика, с най-голямо уважение към природата и красотата.
Като наследници на испанската школа по ароматерапия, ние вярваме в силата на духа на растенията, за да помогнем да се възстановим козметично, емоционално и духовно.

Ние разбираме красотата в нейния холистичен смисъл, като цялостна трансформация, основана на:

здраве и благополучие
търсене на баланс,
хармония и духовност,
които надхвърлят външната красота, но все пак се отразяват в нея.

Допринасяне за пълно благополучие чрез „индивидуална трансформация“, чрез използване на продукти, базирани на древни алхимични познания и ароматерапия.

Трансформацията като търсене на перфектния баланс е същността на Alqvimia

ALQVIMIA

„Алхимията е трансформация. Alqvimia е пътешествие на трансформацията на красотата. Това е преживяване на върховна красота”.

Трансформацията не е само за тялото, но и за здравето и емоциите. Това е преминаване от чисто физическа красота към холистична красота, която включва не само тялото, но и красотата на действията, мислите и емоциите.
Това е това, което ние от Alqvimia наричаме "възходящ път на красотата към светлината". Концепция за съюз на красотата със здравето.

Тайната на алхимията е да можеш да трансформираш; на заден план има търсене на светлина, търсене на съвършенство. И нашите продукти трансформират.


ПРОДУКТ

“Всеки продукт на Alqvimia представлява търсене на абсолютна красота.
Всеки продукт на Alqvimia представлява стремеж към съвършенство.
Всеки продукт на Alqvimia има способността да трансформира ”.


Тази магия, откриваща се в продуктите на Alqvimia, се основава на факта, че те са:

Козметично ефективни
добри за физическото здраве
добри за енергията
добри духовно и емоционално

КОМПАНИЯТА

Alqvimia допринася за движението на нова световна парадигма с акцент върху по-справедливите бизнес практики, както в социално, така и в екологично отношение.

Ние превръщаме клиентите в съзнателни потребители.
Ние трансформираме глобалната търговия във възможност за местни доставчици.
Ние сме далеч от огромната химическа козметична индустрия: ние сме семейна компания с традиционно, ръчно изработено производство.

Ние не генерираме токсични отпадъци по време на нашите производствени процеси.

Ние не провеждаме тестове върху животни.

Защо?

a) Ние избираме най-качествените етерични масла и най-мощните суровини от цял свят, за да създадем наистина възвишени продукти

б) Ние се възползваме от най-благоприятния астрологичен момент, за да подобрим нашите формули и резултати

в) Ние формулираме всеки продукт според полярността ин-ян, за да предложим специфични, персонализирани решения за всеки клиент

г) Създаваме продукти, които са 100% натурални и изключително висококачествени, предоставящи ефективни решения, които зачитат тялото, природата и околната среда

д) Ние обединяваме наследствената мъдрост на алхимията с изкуството на ароматерапията, за да създадем високоефективни продукти, които работят не само физически (козметично), но и емоционално и духовно.

ИСТОРИЯ


IDILI LIZCANO
КЛЮЧЪТ? СТРАСТ КОЯТО
ВИ СВЪРЗВА С НЕЩО СВЯТО:
КРЕАТИВНОСТ

ALQVIMIA е основана от Idili Lizcano, алхимик и майстор парфюмерист.

Със своите средиземноморски корени и страст, Париж е мястото, където Идили израства и прекарва детството си. Там той открива любовта си към ароматите и развива вродения си дар за създаване на парфюми. Разхождайки се по улиците на Париж в търсене на парфюмерии, той улавя нещо, което другите не са усещали: уханието на духа на растенията върху всяка обонятелна лента. Опиянен от смесица от любопитство, херметичните познания по алхимията и науката за парфюмерията... той си поставя предизвикателство: да, в бъдеще ще го правя по-добре.

Оттам Идили започва неуморно търсене, за да материализира своята визия за красота („красотата, трансформирана в светлина“), използвайки определени продукти, способни да изпълнят тази трансформация. Именно в сънищата му се разкриват алхимичните формули.

След като пътува по света, след среща в Индия със своя духовен учител той решава да създаде Alqvimia: „козметична“ компания, която да трансформира света, базирана на индивидуалната трансформация на всеки човек.

“Моята работа е медитация сама по себе си. Това е принос към света, молитва. Това е една от тайните на Благородното изкуство на Алквимия”.След 34 години ALQVIMIA поддържа своите ценности на любов, страст, креативност и уважение към природата. Благодарение на изкуството на ароматерапията, магията на парфюмерията и науката на предците на алхимията, ние извличаме душата на растенията, които се свързват и трансформират нашите собствени души.

#ALQVIMIACOMMUNITYМожете да научите повече за Alqvimia World в социалните медии: @alqvimia_official
  
И сега можете да се отпуснете навсякъде, слушайки Alqvimia Music:

https://open.spotify.com/user/1139105923/playlist/6qytKI3hGoy0Yx2HEmpcc6

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки