ФОРМУЛИТЕ НА ALQVIMIA


В ALQVIMIA НИЕ ТВЪРДО ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ВЪТРЕШНО СВЪРЗАНО.

Всъщност, един от принципите на науката за алхимията е връзката на всички неща. Всичко в природата е взаимосвързано. Това се дължи на влиянието на звездите върху растенията. Има ден, време и конкретен момент, когато растението трябва да бъде събрано, защото това е моментът, в който то е в най-високата си сила.

ALQVIMIA възстановява древното изкуство на парфюмерията, съчетано с древни формули и алхимични процеси. Резултатът е уникален продукт. Всеки продукт на ALQVIMIA представлява търсене на абсолютна красота.

„Парфюмът е неразривно свързан с музиката; парфюмът е акорд и трябва да е хармоничен, за да създаде отличен продукт на много нива. Магията на продуктите на ALQVIMIA се крие във факта, че те са козметично ефективни продукти, добри за физическото здраве, добри енергийно и преди всичко добри духовно” Idili Lizcano

Ние сме наследници на испанското училище за ароматерапия, което съчетава наука и изкуство. Ароматерапията на ALQVIMIA е очарованието от света на Sublime Aromatherapy. Това е магическият свят на етеричните масла, които свързват хората с Божествената енергия на Вселената. 100% естествени вещества с абсолютна чистота и най-висока вибрация в Растителното царство. Светлина, въплътена в материя, способна да ви трансформира. Нашият ангажимент е такъв, че избираме най-възвишените и ценни етерични масла от цял ​​свят, тъй като не всички етерични масла са еднакви.

„Тайната на алхимията е силата да трансформира; тя се основава на търсенето на светлина, търсенето на съвършенство. Алхимията е трансформация. И нашите продукти трансформират.
Работим с двете енергии ин и ян и елемента Въздух. Целта е да обединим красотата с физическото здраве”. Идили Лискано

В ALQVIMIA ние замисляме всеки продукт, като вземаме предвид полярността Ин или Ян, и посочваме това в етикета. Следователно, нашите продукти имат силата да създават баланс, третирайки специфични дисбаланси, които възникват.

Всички неща са полярни по природа. Например времето е разделено на ден и нощ, температурата на студ и топлина, полът на мъжки и женски... както в тези примери, енергията Ин съществува, защото съществува и енергията Ян. Тези две енергии не могат да бъдат разделени; едното не може да съществува без другото, те се допълват.
Благосъстоянието се определя като баланс между Ин и Ян. Дисбалансът е резултат от дефицит или излишък на енергия Ин или Ян. Оптимално е телата да постигнат състояние, което се адаптира към променящите се условия, поддържайки физическия, умствен и емоционален баланс между тези две противоположни, но допълващи се енергии.

Спазвайте следните символи, които ще намерите в нашата опаковка:

 Показва, че този продукт има заряд Ин, тоест подходящ за противодействие на дисбалансите на Ян.

 Показва, че този продукт има заряд Ян, тоест подходящ за противодействие на дисбалансите на Ин.

 Показва, че този продукт има Ин-Янг, тоест подходящ за противодействие на дисбаланса както на Ин, така и на Ян.

В производствения процес на ALQVIMIA ние използваме екологично чисти производствени методи от уважение към неговото глобално и местно въздействие; повечето продукти на ALQVIMIA са подходящи за вегани; ние използваме 100% натурални съставки и сме твърдо убедени, че ако са добри за кожата ви, те са добри и за вашето благосъстояние.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки