История

IDILI LIZCANO

КЛЮЧЪТ? СТРАСТ КОЯТО

ВИ СВЪРЗВА С НЕЩО СВЯТО:

КРЕАТИВНОСТ

ALQVIMIA е основана от Idili Lizcano, алхимик и майстор парфюмерист.

Със своите средиземноморски корени и страст, Париж е мястото, където Идили израства и прекарва детството си. Там той открива любовта си към ароматите и развива вродения си дар за създаване на парфюми. Разхождайки се по улиците на Париж в търсене на парфюмерии, той улавя нещо, което другите не са усещали: уханието на духа на растенията върху всяка обонятелна лента. Опиянен от смесица от любопитство, херметичните познания по алхимията и науката за парфюмерията... той си поставя предизвикателство: да, в бъдеще ще го правя по-добре.

Оттам Идили започва неуморно търсене, за да материализира своята визия за красота („красотата, трансформирана в светлина“), използвайки определени продукти, способни да изпълнят тази трансформация. Именно в сънищата му се разкриват алхимичните формули.

След като пътува по света, след среща в Индия със своя духовен учител той решава да създаде Alqvimia: „козметична“ компания, която да трансформира света, базирана на индивидуалната трансформация на всеки човек.

“ Моята работа е медитация сама по себе си. Това е принос към света, молитва. Това е една от тайните на Благородното изкуство на Алквимия”.

След 34 години ALQVIMIA поддържа своите ценности на любов, страст, креативност и уважение към природата. Благодарение на изкуството на ароматерапията, магията на парфюмерията и науката на предците на алхимията, ние извличаме душата на растенията, които се свързват и трансформират нашите собствени души.

#ALQVIMIACOMMUNITY

Можете да научите повече за Alqvimia World в социалните медии: @alqvimia_official

   

И сега можете да се отпуснете навсякъде, слушайки Alqvimia Music:

https://open.spotify.com/user/1139105923/playlist/6qytKI3hGoy0Yx2HEmpcc6

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки