МЕТОД ALQVIMIA


Ароматерапия, Красота и Физическо здраве

В Alqvimia смятаме, че преди да изберете изживяване с Alqvimia, от закупуване на продукт, до участие в семинар или до резервиране на час в СПА център, е важно да знаете своята енергийна полярност и реалните нужди на вашия ум и тяло. Ин? Ян? или Ин-Ян?

Всеки човек е уникално и индивидуално същество, с променлив енергиен заряд в зависимост от това как мисли, яде, диша, чувства и действа. Всеки продукт, създаден в Alqvimia, е замислен според определена полярност: ин, ян или ин ян.

Ние разполагаме с уникален метод за кинезиологична диагностика, който ни позволява да определим според вашата ин-ян полярност, дали даден продукт или услуга ще бъде подходящ за вас в този момент. По този начин можем да оценим вашето енергийно състояние и да предвидим дисбаланси, за да ги лекуваме с етерични масла, алхимични формули, спа масажи и ритуали, семинари и дори с общи насоки за подходяща диета.

Наша цел е преди всичко да защитим физическото и духовно здраве на нашите клиенти.

Всеки път, когато посещавате наши магазини и спа, помолете за безплатен тест за обща полярност, за да разберете от какъв продукт или услуга имате нужда в този точен момент.
За по-задълбочено проучване ние винаги препоръчваме „Метод Alqvimia“, при който уважението към природата и жизнения цикъл са ключови фактори: пълна диагностика, направена в нашите спа центрове, която включва:

1.- Диагностика на ума и тялото.
2.- Препоръка за холистично лечение.
3.- И последващо посещение.


Ето защо нашият метод е ефективен - защото отчитаме всички тези аспекти. За да обобщим, този метод говори за красотата на ума и душата, за красотата, която идва отвътре.

ДИАГНОСТИКА

1. Тест


Alqvimia Биологична възрастВ Alqvimia смятаме, че възрастта не е хронологична, а биологична и може да варира в зависимост от вашето енергийно състояние. В Alqvimia ви предлагаме ексклузивен алхимичен тест, който определя възрастта ви, като се вземе предвид енергийното състояние на вашия организъм. Целта е да регенерирате, подмладите и намалите биологичната си възраст: „Възрастта е състояние на духа".

1. Тест


Ин Ян ПоляритетДисбалансът Ин или Ян може да бъде количествено определен в степени на отклонение от точката на равновесие. Благодарение на нашия апарат за тестване на полярността можем да изчислим вашия енергиен заряд Ин или Ян, или през цялото ви тяло, или в определена точка. По този начин можем да коригираме дисбалансите и да възстановим хармонията.

1. Тест


Чакра и балансиранеЧакрите са 7 енергийни точки, разположени в различни зони в тялото ни. Една небалансирана чакра прекъсва енергийния поток към орган или група органи и може да повлияе на хармонията/духовния баланс.
Етеричните масла от Alqvimia могат да отблокират определена чакра и да възстановят блокираната енергия. В специфични случаи на блокиране на втора и първа чакра се препоръчва Moxa терапия, в СПА центъра.

ПРЕПОРЪКИ

След като енергийното състояние на тялото бъде индивидуално оценено, нашите терапевти ще ви насочат към някои от следните преживявания с Alqvimia:

Продукти и формули на Alqvimia за домашна грижа / Спа процедури и ритуали / Трансформиращи семинари

След като енергийното състояние на тялото бъде индивидуално оценено, нашите терапевти ще ви насочат към някои от следните преживявания с Alqvimia:

Продукти и формули на Alqvimia за домашна грижа / Спа процедури и ритуали / Трансформиращи семинари

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки