Светът на Alqvimia

Ароматерапия, Красота и Физическо здраве

В Alqvimia смятаме, че преди да изберете изживяване с Alqvimia, от закупуване на продукт, до участие в семинар или до резервиране на час в СПА център, е важно да знаете своята енергийна полярност и реалните нужди на вашия ум и тяло. Ин? Ян? или Ин-Ян?

 

Всеки човек е уникално и индивидуално същество, с променлив енергиен заряд в зависимост от това как мисли, яде, диша, чувства и действа. Всеки продукт, създаден в Alqvimia, е замислен според определена полярност: ин, ян или ин ян.

Ние разполагаме с уникален метод за кинезиологична диагностика, който ни позволява да определим според вашата ин-ян полярност, дали даден продукт или услуга ще бъде подходящ за вас в този момент. По този начин можем да оценим вашето енергийно състояние и да предвидим дисбаланси, за да ги лекуваме с етерични масла, алхимични формули, спа масажи и ритуали, семинари и дори с общи насоки за подходяща диета.

 

Наша цел е преди всичко да защитим физическото и духовно здраве на нашите клиенти.

 

Всеки път, когато посещавате наши магазини и спа, помолете за безплатен тест за обща полярност, за да разберете от какъв продукт или услуга имате нужда в този точен момент.

За по-задълбочено проучване ние винаги препоръчваме „Метод Alqvimia“, при който уважението към природата и жизнения цикъл са ключови фактори: пълна диагностика, направена в нашите спа центрове, която включва:

 

1.- Диагностика на ума и тялото.

2.- Препоръка за холистично лечение.

3.- И последващо посещение.

 

 

Ето защо нашият метод е ефективен - защото отчитаме всички тези аспекти. За да обобщим, този метод говори за красотата на ума и душата, за красотата, която идва отвътре.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки